Plantage 127, Utrecht

 • Mie-Lan Kok Estate Agency - Utrecht - property for sale - 1
 • Mie-Lan Kok Estate Agency - Utrecht - property for sale - 2
 • Mie-Lan Kok Estate Agency - Utrecht - property for sale - 3
 • Mie-Lan Kok Estate Agency - Utrecht - property for sale - 4
 • Mie-Lan Kok Estate Agency - Utrecht - property for sale - 5
 • Mie-Lan Kok Estate Agency - Utrecht - property for sale - 6
 • Mie-Lan Kok Estate Agency - Utrecht - property for sale - 7
 • Mie-Lan Kok Estate Agency - Utrecht - property for sale - 8
 • Mie-Lan Kok Estate Agency - Utrecht - property for sale - 9
 • Mie-Lan Kok Estate Agency - Utrecht - property for sale - 10
 • Mie-Lan Kok Estate Agency - Utrecht - property for sale - 11
 • Mie-Lan Kok Estate Agency - Utrecht - property for sale - 12
 • Mie-Lan Kok Estate Agency - Utrecht - property for sale - 13
 • Mie-Lan Kok Estate Agency - Utrecht - property for sale - 14
 • Mie-Lan Kok Estate Agency - Utrecht - property for sale - 15
 • Mie-Lan Kok Estate Agency - Utrecht - property for sale - 16
 • Mie-Lan Kok Estate Agency - Utrecht - property for sale - 17
 • Mie-Lan Kok Estate Agency - Utrecht - property for sale - 18

Verkocht
Bovenwoning85 m22 Slaapkamers1 Badkamers Print

Een royaal 3 kamerappartement op de 5e verdieping met panoramisch uitzicht over de oude binnenstad en de Dom. Dit appartement heeft een zonnig balkon aan de voorzijde en er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Het appartement heeft een ruime leefruimte door de verrassende woonkamerbreedte van meer dan 6 meter. De extra kamer (werkkamer), naast de woonkamer maakt meerdere inrichtingsvarianten mogelijk. Op de begane grond heeft u nog een eigen berging. Uiteraard is dit appartement voorzien van een lift.

Omgeving:
De ligging is zeer gunstig ten opzichte van verschillende voorzieningen met het winkelcentrum De Plantage met o.a. de Plus Supermarkt, Action, Trekpleister en het gevarieerde winkelaanbod aan de Amsterdamse-straatweg voor de deur. Meerdere stadsparken zoals het Julianapark, het Noordsepark en Griftpark zijn slechts op 5-10 minuten fietsafstand. Het centrum van Utrecht en het Centraal Station zijn op nog geen 5 minuten fietsafstand! De snelwegen A2 en A28 zijn om de hoek. Kortom alles wat je nodig hebt is dichtbij!

Indeling:
Centrale hal met toegang tot lift en trappenhuis. Entree, hal, garderobe, toilet met fonteintje en een ruime berging met wasmachineaansluiting. Royale lichte woonkamer grenzend aan een half open keuken. De keuken is voorzien van een oven, keramische kookplaat, afzuigkap, een dubbele spoelbak, veel kastruimte en heeft aansluiting voor een vaatwasmachine. Aan de woonkamer grenst een open slaap/werkkamer, die door een schuifdeur kan worden afgesloten. Nette badkamer v.v. een vaste wastafel, bad en separate douche. Royale slaapkamer met deur naar balkon. 

Berging:
In de onderbouw van het complex is een aparte eigen berging voor fietsen en dergelijke.

Buitenruimte:
Balkon

Kadastrale gegevens:
Gemeente Lauwerecht, sectie B , nummer 5669, index A57

Gebruiksoppervlakten: 

Woonoppervlakte: ca. 85 m²
Overige inpandige ruimte: ca. … m²
Gebouwgebonden buitenruimten: ca. … m²
Externe bergruimte: ca. … m²

Bouwjaar:
De woning is in 1995 gebouwd.

Eigendomssituatie:
De erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht.

Onderhoud:
De woning verkeert zowel van binnen als van buiten in goede staat van onderhoud en kan desgewenst zo worden betrokken. Dit appartement uit 1995 is goed onderhouden en volledig voorzien van dubbele beglazing. Voor deze woning is een energielabel D afgegeven.

Technisch:
Verwarming en warm water d.m.v.van stadsverwarming. De meterkast is voorzien van 6 groepen met aardlek. De woning is voorzien een mechanische installatie.

Vereniging van Eigenaren:
De servicekosten zijn € 117,- per maand. In de servicekosten zijn o.a. opgenomen de opstalverzekering, administratiekosten, elektra trappenhuis, onderhoudskosten en reservering groot onderhoud. De administratie wordt profesioneel verzorgd door VVE beheer. De VVE heeft een Huishoudelijk reglement en er is meerjarenonderhoudsplan opgesteld.

Overzicht lasten:

Onroerend zaakbelasting € 177,83 per jaar
Rioolrecht € 231,08 per jaar
Afvalstoffenheffing € 202,92 per jaar
Servicekosten € 117,00 per maand

Huisvestingsvergunning
In deze prijsklasse is een huisvestingsvergunning vereist.

Voorbehoud gunning:
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning eigenaar.

Bezichtiging:
Uitsluitend na telefonische afspraak.

Aanvaarding:
In overleg.

Vraagprijs:
200.000,– kosten koper

Bijlage:
Kadastralen gegevens
Lijst roerende zaken
Milieu informatie

Algemene aanvullende clausules op te nemen in de koopakte:

Energieprestatiecertificaat
Verkoper beschikt over een energieprestatiecertificaat D en verkoper zal dit document bij de levering overleggen.

Milieuclausule:
Koper verklaart dat hem betreffende eventuele verontreiniging van de grond en/of het grondwater niets anders bekend is dan het aan de koopakte gehechte milieuscan van Nazca. Elke aansprakelijkheid van verkoper voor bodem en/of grondwaterverontreiniging wordt uitgesloten. Koper zal verkoper niet voor enige vorm van bodem en/of grondwaterreiniging aanspreken, dan alleen in het geval er sprake is van verwijtbaar toerekenbaar handelen, nalaten of verzwijgen van verkoper.

Ouderdomsclausule:
Koper verklaart ermee bekend te zijn dat dit pand meer dan 20 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe panden. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat hij niet in voor de funderingen, de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering, aanwezigheid van doorslaand- of optrekkend vocht en de aanwezigheid van enig ongedierte c.q. schimmels (zoals bijv. houtworm, boktor, zwam etc.).

Plattegrond:
De plattegronden zijn met zorg samengesteld. Maatvoeringen en indelingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Aan de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

Erfdienstbaarheden:
Aan elke onroerende zaak kunnen bijzondere bepalingen verbonden zijn. Deze worden dan aan elke opvolgende eigenaar opgelegd. Ze staan gewoonlijk in het eigendomsbewijs. Een kopie van het eigendomsbewijs is op te vragen via de makelaar.

Details:
Een verkoop komt niet eerder tot stand dan wanneer niet alleen over de hoofdzaken (koopsom e.d.), maar ook over details (zoals datum van oplevering, roerende zaken e.d.) overeenstemming is bereikt en als de schriftelijke koopovereenkomst is getekend. Het biedverloop bij onderhandelingen over onroerende zaken kent diverse bijzonderheden die u het best vooraf met de makelaar kunt bespreken.

Voorbehouden:
Deze brochure is met zorg samengesteld en gebaseerd op door ons verkregen informatie. Ten aanzien van de onjuistheid, onvolledigheid dan wel de gevolgen daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze vanuit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn, hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheden met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties.

Uitbrengen van biedingen:
Biedingen worden slechts behandeld indien deze schriftelijk (per post en/of e-mail) aan de verkopend makelaar zijn bevestigd, vergezeld van een geldig legitimatiebewijs.

Schriftelijke vastlegging:
De partij die deze akte als eerste ondertekent, heeft het recht de overeenkomst te ontbinden wanneer hij of Mie-Lan Kok Makelaardij o.g. B.V. niet uiterlijk op de zevende werkdag nadat hij de akte heeft ondertekend heeft (een kopie van) de door beide partijen ondertekende akte heeft ontvangen. Dit recht vervalt als daar niet uiterlijk op de derde werkdag nadat alsnog (een kopie van) de door beide partijen ondertekende akte heeft ontvangen, gebruik van is gemaakt.

Notariskeuze:
De transportakte zal worden opgemaakt door een door de koper aan te wijzen notaris binnen een straal van 5 kilometer van het ter verkoop aangeboden object. Indien koper een notaris wenst aan te wijzen die kantoor houdt buiten deze straal, zijn verkopend makelaar en diens opdrachtgever gerechtigd kosten in rekening te brengen bij koper. Deze kosten zijn gebaseerd op het extra beslag van productiemiddelen en tijd. De kosten zullen worden berekend door een nog nader op te geven uurtarief, alsmede een kilometervergoeding van 20 eurocent per/km.

Meer Informatie

 • Bouwjaar: 1995
 • Kamers: 3
 • Aanvaarding: In overleg
Kaart

Contact Mie Lan Kok Team

Contact

Loading...