Orteliusstraat 212 I, Amsterdam

 • 16.Straat
 • 15.Toilet
 • 14.Gang
 • 13.Badkamer 2
 • 12.Slaapkamer 1a
 • 11.Keuken
 • 10.Doorkijk eet-woonkamer
 • 9,Doorkijk raampartij
 • 8.Terras 1
 • 7.Terras 2
 • 6,Kinderkamer
 • 5 Slaapkamer 1
 • 4. Badkamer 1
 • 3.Woonkamer
 • 2.Eetkamer-Keuken
 • 1.HOOFDFOTO

Verkocht
Bovenwoning51 m22 Slaapkamers1 Badkamers Print

Betreft:

Heerlijk licht, zo te betrekken appartement met twee slaapkamers en een extra groot zonnig terras. De prachtige raampartij in de woonkamer zorgt voor een lichte en prettige sfeer. Het appartement is in goede staat en volledig gerenoveerd in 2006. Derhalve kan de woning desgewenst zo betrokken worden. Deze rustige eenrichtingsstraat is breed opgezet met veel bomen en genoeg parkeergelegenheid.

Omgeving:

Het appartementencomplex is gelegen tussen de Jan van Galenstraat en de Jan Evertsenstraat in het populaire stadsdeel de “Baarsjes” en gebouwd in de stijl van de “Amsterdamse School”. Voor een wandeling in het park vindt u op loopafstand zowel het Erasmus- als het Rembrandtpark. In de directe omgeving bevinden zich winkels, scholen en gezellige horeca zoals Bar Baarsch, Café Zurich, Edel, Spijkervet en Radijs. Daarnaast zijn er sportvoorzieningen zoals het Sportplaza met oa. binnen- en buitenzwembad, fitnesscentrum en sauna. Het appartement is goed bereikbaar via de uitvalswegen (o.a. Ringweg A10 binnen 2 autominuten) en openbaar vervoervoorzieningen (diverse trams en busverbindingen op het Mercatorplein en Hoofdweg). Met de fiets is het bruisende centrum van Amsterdam binnen 10 minuten bereikbaar. Er is ruime parkeergelegenheid middels een vergunningenstelsel. Voor meer informatie inzake een parkeervergunning verwijzen wij u naar Cition.

 

Indeling:

Gemeenschappelijke entree op straatniveau via keurig trappenhuis naar 1e verdieping met meterkast. Entree, hal, die toegang geeft tot de diverse vertrekken. Ruime lichte woonkamer met grote raampartij en open keuken. Deze keuken is voorzien van natuurstenen werkblad, 4-pitsgasfornuis, afzuigschouw, combi-oven, vaatwasser en koelkast. Verder is er een badkamer met douche en wastafel en separate toilet met fontein en een bergkast met de c.v. ketel en de droog- en wasmachineaansluiting. Aan de achterkant van het appartement liggen twee slaapkamers welke toegang geven tot het dakterras.

 

Buitenruimte:

Ruim zonnig terras van 2,5 m diep, over de volle breedte van het appartement met een bergkast. U kunt hier de hele ochtend genieten van de zon want het balkon is gelegen op het oosten. De balkonvloer heeft een houten bankirai vlonder.

 

Kadastrale gegevens:

Gemeente Amsterdam, sectie L, nummer 3357, index A2

 

Gebruiksoppervlakten:

 

Woonoppervlakte: 51,3 m²
Overige inpandige ruimte: 0,0 m²
Gebouwgebonden buitenruimten: 13,7 m²
Externe bergruimte: 0,0 m²
Inhoud: 169,6 m³

 

Bouwjaar:

De woning in 1927 gebouwd.

 

Eigendomssituatie:

Het appartementencomplex staat op het voortdurend recht van erfpacht. De kosten bedragen jaarlijks € 1038,30.

De eerste herziening van het recht vindt eveneens plaats per 1 januari 2020.

De Algemene Bepalingen voor voortdurende Erfpacht, vastgesteld door gemeenteraad Amsterdam op 6 april 1994 zijn van toepassing

Een voordeel is dat de periodieke betalingen van de canon aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting.

 

Onderhoud:

De woning verkeert zowel van binnen als van buiten in goede staat van onderhoud en kan desgewenst zo worden betrokken. Zowel voor als achter zijn de hardhouten kozijnen voorzien van dubbele beglazing.

 

 

 

Technisch:

Verwarming en warm water d.m.v. een Remeha Avanta cv-ketel uit 2006. De meterkast is voorzien van 8 groepen met aardlek. De woning is een mechanische installatie.

 

Vereniging van Eigenaren:

De servicekosten zijn € 72,- per maand. In de servicekosten zijn o.a. opgenomen de opstalverzekering, administratiekosten, elektra trappenhuis, onderhoudskosten en reservering groot onderhoud. Het betreft een zeer gezonde V.V.E. De administratie wordt verzorgd door de eigenaren zelf. De VVE heeft een meerjarenonderhoudsplan opgesteld.

 

Overzicht lasten:

Onroerend zaakbelasting € 103,80 per jaar
Rioolrecht € 150,90 per jaar
Afvalstoffenheffing € 313,00 per jaar
Waterschapsbelasting € 294,94 per jaar
Servicekosten € 72,00 per maand

 

Kaart

Contact Mie Lan Kok Team

Contact

Loading...