Meer en Vaart 68-B, Amsterdam

  • Meer en Vaart - Amsterdam - expat makelaar-7
  • Meer en Vaart - Amsterdam - expat makelaar-2
  • Meer en Vaart - Amsterdam - expat makelaar-8
  • Meer en Vaart - Amsterdam - expat makelaar-3
  • Meer en Vaart - Amsterdam - expat makelaar-4
  • Meer en Vaart - Amsterdam - expat makelaar-6
  • Meer en Vaart - Amsterdam - expat makelaar-5
  • Meer en Vaart - Amsterdam - expat makelaar-1

Verkocht
Bovenwoning118 m23 Slaapkamers1 Badkamers2 Garages Print

Royaal, zeer licht 4-kamer appartement van maar liefst 118 m² met 2 parkeerplaatsen en ruim zonnig balkon (zw). De woning is gelegen op de tweede etage en heeft een wijds uitzicht over o.a. een speeltuin en de nieuwbouwprijswinnaar “ de Schutterstoren”. Het appartement beschikt over drie slaapkamers van goed formaat. De gehele woning is voorzien van een laminaat vloer. De erfpacht is afgekocht tot 15-12-2056.

Het complex, is ideaal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer naar de stad (tram lijn 1 en 17 en buslijn 61, 63, 69 en 192), de belangrijkste uitvalswegen (A4, A9 en de A10), winkels (o.a. Osdorpplein), uitgaansgelegenheden (schouwburg “Meer en Vaart”) maar ook ten opzichte van recreatieve voorzieningen zoals de Sloterplas en het Sloterpark.

Bouwjaar:

De woning is in 2009 gebouwd.

Eigendomssituatie:

Het appartementencomplex staat op het voortdurend recht van erfpacht waarvan de canon is afgekocht tot en met 15-12-2056. De Algemene Bepalingen van 2000 zijn van toepassing.

Onderhoud:

De woning verkeert zowel van binnen als van buiten in goede staat van onderhoud en kan desgewenst zo worden betrokken. Het appartement is geheel voorzien van isolerende beglazing.

Technisch:

Verwarming en warm water d.m.v. stadsverwarming. De meterkast is voorzien van 5 groepen met aardlek. De woning is voorzien van een mechanische installatie en is uitgerust met een met video-intercomsysteem.

Vereniging van Eigenaren:

De VVE bestaat uit 56 leden en wordt professioneel beheerd door Pro VvE beheer. In de servicekosten zijn o.a. opgenomen de opstalverzekering, administratiekosten, elektra trappenhuis, onderhoudskosten en reservering groot onderhoud. De VVE heeft een meerjarenonderhoudsplan opgesteld. De servicekosten zijn €  137,35 ,- per maand inclusief €30,- per parkeerplaats.

Via de centrale hal kunt u de entree van het appartement op de tweede etage per lift of trap bereiken. Entree, ruime hal met toegang tot alle vertrekken en het balkon. In de hal bevinden zich naast de meterkast en de stookruimte ook een inpandige berging met wasmachine aansluiting. De grote lichte woonkamer is voorzien van een flinke raampartij van vloer tot plafond. De open keuken is voorzien van een koel/vrieskast, combioven, vaatwasser en 4-pits keramische kookplaat. Naast de woonkamer is een slaapkamer en aan de achterkant zijn twee slaapkamers. Het toilet is apart met hangend closet en fonteintje. De badkamer is keurig betegeld en voorzien is van een wastafel en een ligbad. In de onderbouw ligt de berging en twee eigen parkeerplaatsen in de afgesloten garage.

Kaart

Contact Mie Lan Kok Team

Contact

Loading...