Knollendamstraat 66, Amsterdam

  • Knollendamstraat - Amsterdam - Expat Makelaar -3
  • Knollendamstraat - Amsterdam - Expat Makelaar -1
  • Knollendamstraat - Amsterdam - Expat Makelaar -4
  • Knollendamstraat - Amsterdam - Expat Makelaar -2
  • Knollendamstraat - Amsterdam - Expat Makelaar -6
  • Knollendamstraat - Amsterdam - Expat Makelaar -7
  • Knollendamstraat - Amsterdam - Expat Makelaar -8
  • Knollendamstraat - Amsterdam - Expat Makelaar -9

Verkocht
Benedenwoning50 M21 Slaapkamers1 Badkamers Print

In zeer gewilde woonomgeving gelegen, volledig gerenoveerde benedenwoning met zonnige, diepe achtertuin op het noordwesten. De woning is strak en modern afgewerkt met gestukadoorde plafonds met plafondplinten en hoogwaardig hang- en sluitwerk. Het appartement maakt onderdeel uit van het Spaardammercarré, een monumental complex van het architectenbureau Gulden en Geldmaker dat uit vier blokken bestaat die volgens de Amsterdamse School gebouwd zijn. Ze zijn op hoog niveau gerestaureerd met behoud van originele details.

Omgeving:
Gelegen in de Spaarndammerbuurt, van het stadsdeel Westerpark, in een gezellige, gevarieerde wijk, dichtbij de Jordaan, het centrum en de Haarlemmerstraat. Het Westerpark is op loopafstand. De buurt is in het kader van stedelijke vernieuwingsprojecten de laatste jaren volledig opgeknapt. Alle voorzieningen zoals supermarkten, overige winkels, cafés en restaurants zijn om de hoek te vinden in de Spaarndammerstraat. Het openbaar vervoer is  uitstekend en met de auto bent u snel op de ringweg A10.

Eigendomssituatie:
Het appartementencomplex staat op het voortdurend recht van erfpacht. De canon is afgekocht tot en met 30 juni 2055. De eerste herziening van het recht vindt eveneens plaats per 30 juni 2055. De Algemene Bepalingen van 2000 zijn van toepassing.

Onderhoud:
De woning verkeert zowel van binnen als van buiten in goede staat van onderhoud en kan desgewenst zo worden betrokken. In 2005 is het complex volledig gerenoveerd en onder andere voorzien van nieuwe hardhouten kozijnen, energiezuinige CV-installatie, gestuukte wanden en plafonds, mechanische ventilatie, een nieuwe keuken en badkamer.

Technisch:
Verwarming: Remeha Avanti c.v.-ketel uit  2005. De meterkast is voorzien van 6 groepen met aardlek.

Entree:
Tochtportaal, gang met bergkast met w.m.a., grote woonkamer annex eetkamer,  keuken met deur naar de achterliggende tuin, ruime slaapkamer gelegen aan de achterzijde met dubbele openslaande deuren die tevens toegang geven tot de diepe tuin, badkamer met toilet, douche en vaste wastafel. Door het gehele appartement ligt een houten lamelparket vloer.

Kaart

Contact Mie Lan Kok Team

Contact

Loading...