Kalverstraat 218C + PP, Amsterdam

 • Kalverstraat - Amsterdam - Expat Makelaar -19
 • Kalverstraat - Amsterdam - Expat Makelaar -18
 • Kalverstraat - Amsterdam - Expat Makelaar -3
 • Kalverstraat - Amsterdam - Expat Makelaar -2
 • Kalverstraat - Amsterdam - Expat Makelaar -21
 • Kalverstraat - Amsterdam - Expat Makelaar -20
 • Kalverstraat - Amsterdam - Expat Makelaar -8
 • Kalverstraat - Amsterdam - Expat Makelaar -7
 • Kalverstraat - Amsterdam - Expat Makelaar -9
 • Kalverstraat - Amsterdam - Expat Makelaar -10
 • Kalverstraat - Amsterdam - Expat Makelaar -16
 • Kalverstraat - Amsterdam - Expat Makelaar -17
 • Kalverstraat - Amsterdam - Expat Makelaar -15
 • Kalverstraat - Amsterdam - Expat Makelaar -14
 • Kalverstraat - Amsterdam - Expat Makelaar -12
 • Kalverstraat - Amsterdam - Expat Makelaar -13
 • Kalverstraat - Amsterdam - Expat Makelaar -11
 • Kalverstraat - Amsterdam - Expat Makelaar -5
 • Kalverstraat - Amsterdam - Expat Makelaar -4
 • Kalverstraat - Amsterdam - Expat Makelaar -6
 • Flooplan - Kalverstraat - Amsterdam - Mie-Lan Kok Estate Agency - Expat Makelaar -2
 • Flooplan - Kalverstraat - Amsterdam - Mie-Lan Kok Estate Agency - Expat Makelaar -1

Verkocht
Bovenwoning80.4 m22 Slaapkamers1 Badkamers1 Garage Print

For English description, please scroll down.

Betreft:
Met trots presenteren wij u dit prachtige appartement: Een oase van rust midden in de dagelijkse reuring, hectiek en geroezemoes van het drukke centrum van Amsterdam! Zo kan je dit prachtige ruim bemeten 3-kamer appartement het best classificeren! Geschikt voor verschillende partijen: singles, stelletjes, ouders met studerende kinderen, mensen op zoek naar een pied-a-terre. Al met al een perfect huis voor mensen die willen genieten van al het fijns dat Amsterdam te bieden heeft en zich ook zo nu en dan willen terug trekken midden in de stad. Een bijzonder licht en goed ingedeeld 3-kamerappartement van 80m2 met een eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex dat in 1997 is gebouwd.

Omgeving:
De woning is gelegen in het hart van Amsterdam, boven het bekende Kalvertoren Shoppingcenter, waar destijds 29 unieke appartementen zijn gebouwd. Tussen Rokin, Singel en Heiligeweg, nabij Spui, Munttoren. Winkels, restaurants, kroegjes en uitgaansgelegenheden aan het Rembrandtplein bevinden zich op wandelafstand., Er is een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer en uitvalswegen naar de Ring A-10.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree op straatniveau via de Kalverstraat, trap c.q. lift naar 2e verdieping: Entree, hal welke toegang geeft tot de 2 slaapkamers, de nette, volledig betegelde badkamer met ligbad en wastafel, het apart toilet met fontein en bergkast met wasmachineaansluiting en cv-ketel, de ruime, lichte woonkamer met grote raampartijen en open keuken met diverse apparatuur. Door de gehele woning ligt een nette laminaatvloer.

Parterre:
Vanaf de straatzijde aan de Kalverstraat toegang tot het appartement middels het trappenhuis en/of de lift.

Tweede Etage:
Zodra u de lift uitkomt geniet u van de serene rust op de binnenplaats. Hier is de toegang tot het ruim bemeten 3-kamer appartement.

Berging / Garage:
Inpandige bergruimte zowel in het appartement als in de onderbouw. Een eigen parkeerplaats in de afgesloten garage die in de onderbouw hoort bij het appartement.

Buitenruimte:
Aan de straatzijde bevindt zich een frans balkon van waar u kunt genieten van het uitzicht op de Munttoren en uiteraard de Kalverstraat.

Kadastrale gegevens:
Gemeente  Amsterdam, sectie F, nummer 7587 index A-5

Gebruiksoppervlakten:

Woonoppervlakte: ca. 80 m²
Externe bergruimte: ca. 5 m²
Inhoud: ca. 235 m³

Bouwjaar:
Het gehele complex is in 1997 gebouwd.

Eigendomssituatie:
Het appartementencomplex staat op het voortdurend recht van erfpacht. De canon is afgekocht tot en met 16 juli 2045. De eerste herziening van het recht vindt eveneens plaats per 16 juli 2045. De Algemene Bepalingen van 1994 zijn van toepassing.

Onderhoud:
De woning verkeert zowel van binnen als van buiten in goede staat van onderhoud en kan desgewenst zo worden betrokken. Het appartement is volledig geîsoleerd en dus ook voorzien van isolerende beglazing.

Technisch:
Verwarming en warm water d.m.v. een cv-ketel uit 1997, voorzien van een onderhouds contract. De meterkast is voorzien van 7 groepen met aardlek. De woning is voorzien van mechanische installatie en aparte watermeter.

Vereniging van Eigenaren:
In de servicekosten zijn o.a. opgenomen de opstalverzekering, administratiekosten, elektra trappenhuis, onderhoudskosten en reservering groot onderhoud. De administratie wordt verzorgd door De Huishouding De VVE heeft een meerjarenonderhoudsplan opgesteld.

De servicekosten zijn € 161,23 per maand.

Overzicht lasten:

Onroerend zaakbelasting € 194,31 per jaar
Rioolrecht € 149,41 per jaar
Waterschapsbelasting € 102,88 per jaar
Servicekosten € 161,23 per maand

Huisvestingsvergunning
In deze regio is geen huisvestingsvergunning vereist.

Voorbehoud gunning:
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning eigenaar.

Bezichtiging:
Uitsluitend na telefonische afspraak.

Aanvaarding:
In overleg.

Vraagprijs:
 450.000,- kosten koper

Energieprestatiecertificaat
Verkoper beschikt over een energieprestatiecertificaat en verkoper zal dit document bij de levering overleggen.

Plattegrond:
De plattegronden zijn met zorg samengesteld. Maatvoeringen en indelingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Aan de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

Erfdienstbaarheden:
Aan elke onroerende zaak kunnen bijzondere bepalingen verbonden zijn. Deze worden dan aan elke opvolgende eigenaar opgelegd. Ze staan gewoonlijk in het eigendomsbewijs. Een kopie van het eigendomsbewijs is op te vragen via de makelaar.

Details:
Een verkoop komt niet eerder tot stand dan wanneer niet alleen over de hoofdzaken (koopsom e.d.), maar ook over details (zoals datum van oplevering, roerende zaken e.d.) overeenstemming is bereikt en als de schriftelijke koopovereenkomst is getekend. Het biedverloop bij onderhandelingen over onroerende zaken kent diverse bijzonderheden die u het best vooraf met de makelaar kunt bespreken.

Voorbehouden:
Deze brochure is met zorg samengesteld en gebaseerd op door ons verkregen informatie. Ten aanzien van de onjuistheid, onvolledigheid dan wel de gevolgen daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze vanuit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn, hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheden met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties.

Uitbrengen van biedingen:
Biedingen worden slechts behandeld indien deze schriftelijk (per post en/of e-mail) aan de verkopend makelaar zijn bevestigd, vergezeld van een geldig legitimatiebewijs.

Schriftelijke vastlegging:
De partij die deze akte als eerste ondertekent, heeft het recht de overeenkomst te ontbinden wanneer hij of Mie-Lan Kok Makelaardij o.g. B.V. niet uiterlijk op de vijfde werkdag nadat hij de akte ondertekend heeft (een kopie van) de door beide partijen ondertekende akte heeft ontvangen. Dit recht vervalt als daar niet uiterlijk op de derde werkdag nadat alsnog (een kopie van) de door beide partijen ondertekende akte heeft ontvangen, gebruik van is gemaakt.

Notariskeuze:
De transportakte zal worden opgemaakt door een door de koper aan te wijzen notaris binnen een straal van 5 kilometer van het ter verkoop aangeboden object. Indien koper een notaris wenst aan te wijzen die kantoor houdt buiten deze straal, zijn verkopend makelaar en diens opdrachtgever gerechtigd kosten in rekening te brengen bij koper. Deze kosten zijn gebaseerd op het extra beslag van productiemiddelen en tijd. De kosten zullen worden berekend door een nog nader op te geven uurtarief, alsmede een kilometervergoeding van 20 eurocent per/km.

English Description:
We are proud to present this beautiful 2 bedroom apartment located right in the middle of historic Amsterdam. In the heart of the hustle and bustle of the city you will find peace and serenity in this sizable 2 bedroom apartment ( 80 square meters = 860 sq. feet)  which includes additional basement storage and a private parking space as extra features.  This apartment is ideal for singles, couples, and parents who have children away at University. It is the perfect place for those who want to enjoy being in the middle of the action while having a quiet sanctuary to retreat to in town. You will not easily find such a well maintained, bright, 2 bedroom apartment with its own private parking space and additional storage in this highly desired top city location.

 

Surroundings:
The apartment is situated in the center of Amsterdam, above the well known Kalvertoren Shopping Centre, where 29 purpose built apartments were constructed in 1997. The apartment is literally a stones throw from famous city landmarks such as the Rokin, Singel, Heiligeweg, Spui, Flowermarket and Munttoren. A wide range of shops, restaurants, pubs, and bars are all close by and the famous Rembrandtplein is a mere 3 minute walk.  Public transportation is available around the corner and there is excellent accessibility to major roads and highways towards the A-10.

Lay-Out:
Common entrance on streetlevel via the Kalverstraat, stairs or elevator access to second floor: entrance hall provides access to 2 bedrooms, a neatly tiled bathroom with full bath, wash basin, separate toilet with water fountain, storage, washing machine connection and central heating system.  The roomy living room with its large windows allows for lots of natural light.  The open kitchen is fully equipped.  The entire apartment has laminate flooring.

Ground Floor:
From the entrance on the Kalverstraat you will gain access to the apartment complex as well as the private parking space and storage area via the elevator and/or stairs.

Second Floor:
Upon exiting the elevator you will immediately notice the peaceful and quiet atmosphere, far removed from the hustle and bustle outside. The front door entrance is on this level.

Storage /Garage:
There are ample storage facilities inside the apartment as well as an additional secure storage space in the basement of the building.  As icing on the cake, this apartment comes with its own private parking space in the secure underground parking garage located in the basement of the apartment complex.

Outdoor Space:
At the front of the residence you will find a French balcony with spectacular views of the Munttoren and the Kalverstraat.

Meer Informatie

  Kaart

  Contact Mie Lan Kok Team

  Contact

  Loading...