Fokke Simonszstraat 34 huis, Amsterdam

 • Mie-Lan Kok Estate Agency - Makelaar - property for sale - 3
 • Mie-Lan Kok Estate Agency - Makelaar - property for sale - 5
 • Mie-Lan Kok Estate Agency - Makelaar - property for sale - 4
 • Mie-Lan Kok Estate Agency - Makelaar - property for sale - 13
 • Mie-Lan Kok Estate Agency - Makelaar - property for sale - 11
 • Mie-Lan Kok Estate Agency - Makelaar - property for sale - 12
 • Mie-Lan Kok Estate Agency - Makelaar - property for sale - 8
 • Mie-Lan Kok Estate Agency - Makelaar - property for sale - 9
 • Mie-Lan Kok Estate Agency - Makelaar - property for sale - 1
 • Mie-Lan Kok Estate Agency - Makelaar - property for sale - 14
 • Mie-Lan Kok Estate Agency - Makelaar - property for sale - 7
 • Mie-Lan Kok Estate Agency - Makelaar - property for sale - 10
 • Mie-Lan Kok Estate Agency - Makelaar - property for sale - 15
 • Mie-Lan Kok Estate Agency - Makelaar - property for sale - 16

Verkocht
Benedenwoning67,9 m21 Slaapkamers1 Badkamers Print

For English description see below

Op zoek naar een trendy appartement met een gezellige indeling in hartje centrum  Amsterdam? Kom dan eens hier kijken! Het sfeervolle 2-kamer appartement ligt op eigen grond in een rustige straat maar om de hoek van een sprankelende omgeving met met veel diversiteit aan winkels, restaurants en gezellige café’s en musea. Het pand waar dit appartement deel uit maakt is in 2005 gesplitst en destijds volledig gerenoveerd met een vernieuwde de fundering. Uiteraard is de woning toen ook goed geïsoleerd en voorzien van nieuwe hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.

Omgeving:
De woning is gelegen in een rustige zijstraat van de Vijzelgracht, midden in hartje centrum binnen de Grachtengordel. Op een steenworpafstand van de Pijp, het Rijks- en Stedelijk Museum en het Vondelpark.

Op loopafstand zijn bus- en tramlijnen zoals tramlijnen 1, 2, 5, 7, 10, 16, 24 en 25 (Weteringcircuit of Leidseplein). In 30 minuten brengt bus 197 u op Schiphol. Op loopafstand is de Q-parking Europarking in de Marnixstraat gelegen.

Indeling:
Portiek met trap naar eigen entrée met hal en toilet op beletage. Vanuit de woonkamer heeft u aan de achterkant openslaande deuren naar het balkon, welke gelegen op het zuiden. De semi-open keuken is voorzien van een 4-pits gaskooktoestel, afzuigschouw, vaatwasser, combi-magnetronen een koel-vriescombinatie. De twee ramen aan de voorkant bieden u veel privacy en een uitzicht over groen. Deze etage is voorzien van een laminaat vloer. De trap naar het souterrain brengt u naar de zeer ruime slaapkamer, welke eventueel is op te delen. De betegende badkamer is voorzien van een douche, wastafel, designradiator en toilet. Verder is er een kast met aansluiting voor wasmachine en droger en een kast voor de HR CV-ketel.

Buitenruimte:
Balkon

Kadastrale gegevens:
Gemeente Amsterdam, sectie II, nummer 11466, index 1

Gebruiksoppervlakten:

Woonoppervlakte: 67,9 m²
Overige inpandige ruimte: 0 m²
Gebouwgebonden buitenruimten: 3,8 m²
Externe bergruimte: 0 m²
Inhoud: 229,40 m³

Bouwjaar:
De woning tussen1906-1930 gebouwd.

Eigendomssituatie:
De woning staat op eigen grond.

Onderhoud:
De woning verkeert zowel van binnen als van buiten in goede staat van onderhoud en kan desgewenst zo worden betrokken. De buitenkant van het pand is in 2015 volledig geschilderd. Het appartement is voorzien van isolerende beglazing.

Technisch:
Verwarming en warm water d.m.v. een Intergas HR CV-ketel uit 2005 en een mechanische installatie. De twee vernieuwde meterkasten zijn voorzien van 8 groepen met aardlek, een gas- en watermeter.

Vereniging van Eigenaren:
Het appartement maakt deel uit van een gezonde vereniging van eigenaren. De servicekosten zijn €  70,- per maand, in de servicekosten zijn o.a. opgenomen de opstalverzekering, administratiekosten, onderhoudskosten en reservering groot onderhoud. De administratie wordt verzorgd door  ….

De VVE heeft een meerjarenonderhoudsplan opgesteld?

 

Overzicht lasten:

Onroerend zaakbelasting per jaar
Rioolrecht per jaar
Afvalstoffenheffing per jaar
Waterschapsbelasting per jaar
Servicekosten € 70,- per maand

 

Huisvestingsvergunning
In deze prijsklasse is een huisvestingsvergunning vereist.

Voorbehoud gunning:
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning eigenaar.

Bezichtiging:
Uitsluitend na telefonische afspraak.

Aanvaarding:
In overleg.

Vraagprijs:
 350.000,– kosten koper

Bijlage:
Kadastralen gegevens

Lijst roerende zaken

Milieu informatie

Algemene aanvullende clausules op te nemen in de koopakte:

Energieprestatiecertificaat
Verkoper beschikt over een energieprestatiecertificaat XXX en verkoper zal dit document bij de levering overleggen.

Milieuclausule:
Koper verklaart dat hem betreffende eventuele verontreiniging van de grond en/of het grondwater niets anders bekend is dan het aan de koopakte gehechte milieuscan van Nazca. Elke aansprakelijkheid van verkoper voor bodem en/of grondwaterverontreiniging wordt uitgesloten. Koper zal verkoper niet voor enige vorm van bodem en/of grondwaterreiniging aanspreken, dan alleen in het geval er sprake is van verwijtbaar toerekenbaar handelen, nalaten of verzwijgen van verkoper.

Ouderdomsclausule:
Koper verklaart ermee bekend te zijn dat dit pand meer dan 100 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe panden. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat hij niet in voor de funderingen, de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering, aanwezigheid van doorslaand- of optrekkend vocht en de aanwezigheid van enig ongedierte c.q. schimmels (zoals bijv. houtworm, boktor, zwam etc.).

Plattegrond:
De plattegronden zijn met zorg samengesteld. Maatvoeringen en indelingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Aan de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

Erfdienstbaarheden:
Aan elke onroerende zaak kunnen bijzondere bepalingen verbonden zijn. Deze worden dan aan elke opvolgende eigenaar opgelegd. Ze staan gewoonlijk in het eigendomsbewijs. Een kopie van het eigendomsbewijs is op te vragen via de makelaar.

Details:
Een verkoop komt niet eerder tot stand dan wanneer niet alleen over de hoofdzaken (koopsom e.d.), maar ook over details (zoals datum van oplevering, roerende zaken e.d.) overeenstemming is bereikt en als de schriftelijke koopovereenkomst is getekend. Het biedverloop bij onderhandelingen over onroerende zaken kent diverse bijzonderheden die u het best vooraf met de makelaar kunt bespreken.

Voorbehouden:
Deze brochure is met zorg samengesteld en gebaseerd op door ons verkregen informatie. Ten aanzien van de onjuistheid, onvolledigheid dan wel de gevolgen daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze vanuit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn, hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheden met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties.

Uitbrengen van biedingen:
Biedingen worden slechts behandeld indien deze schriftelijk (per post en/of e-mail) aan de verkopend makelaar zijn bevestigd, vergezeld van een geldig legitimatiebewijs.

Schriftelijke vastlegging:
De partij die deze akte als eerste ondertekent, heeft het recht de overeenkomst te ontbinden wanneer hij of Mie-Lan Kok Makelaardij o.g. B.V. niet uiterlijk op de zevende werkdag nadat hij de akte heeft ondertekend heeft (een kopie van) de door beide partijen ondertekende akte heeft ontvangen. Dit recht vervalt als daar niet uiterlijk op de derde werkdag nadat alsnog (een kopie van) de door beide partijen ondertekende akte heeft ontvangen, gebruik van is gemaakt.

Notariskeuze:
De transportakte zal worden opgemaakt door een door de koper aan te wijzen notaris binnen een straal van 5 kilometer van het ter verkoop aangeboden object. Indien koper een notaris wenst aan te wijzen die kantoor houdt buiten deze straal, zijn verkopend makelaar en diens opdrachtgever gerechtigd kosten in rekening te brengen bij koper. Deze kosten zijn gebaseerd op het extra beslag van productiemiddelen en tijd. De kosten zullen worden berekend door een nog nader op te geven uurtarief, alsmede een kilometervergoeding van 20 eurocent per/km.

 

English Translation:
Are you looking for a trendy apartment with charming features in the hart of Amsterdam … then we have the place for you!  This fantastic 2-bedroom apartment is situated on its own ground on a quiet street right in an otherwise buzzing neighborhood surrounded by cafés, restaurants and museum’s. The building, of which apartment is part of, has been spilt in 2005 and been recently completely renovated from the foundation on up. The property is well insulated en features double glazed windows and solid wood window frames, as well a newly laid hardwood floor.

Area:
The property is situated right off the Vijzelgracht, on a quiet sidestreet in the hart of the “Grachtengordel, the Pijp, Rijks- and Stedelijk Museum. The Vondelpark is within walking distance. Property offers easy access to public transportation via tramlines 1, 2, 5, 7, 10, 16, 24 en 25 (Weteringcircuit and Leidseplein). A 30 bus minute drive will bring you Schiphol.  Q- parking Europarking is available in Marnixstraat.

Layout:
Porch with staircase to private entrance with hallway and toilet on walk-up floor. From the living room you have access to French doors in the back which allows access to the south facing balcony.  The semi-open floor kitchen plan features a 4 stove gas stove, extractor fan, dishwasher, combi-microwave and fridge-freezer. The two windows at the front of the property offer light with privacy overlooking greenery.  The flooring is laminate  The stairs to the lower level leads to a roomy bedroom, which can be made in two rooms.  The tiled bathroom features a shower, wash basin, design radiator and toilet.  You will also find a closet with connection to washer/dryer as well as closet for the heating.

 

Meer Informatie

 • Bouwjaar: 1906-1930
 • Inhoud: 229,40
 • Kamers: 2
 • Aanvaarding: In overleg
Kaart

Contact Mie Lan Kok Team

Contact

Loading...