Bilderdijkstraat 76 III, Amsterdam

 • IMG_4222-kader
 • Bilderdijk 04
 • Bilderdijk 02
 • Bilderdijk 08
 • Bilderdijk 14
 • Bilderdijk 15
 • Bilderdijk 17
 • Bilderdijk 01
 • Bilderdijk 10
 • Bilderdijk 05
 • Bilderdijk 13
 • Bilderdijk 16
 • IMG_4218
 • 3e-verdieping_53123502
 • 4e-verdieping_53124096
 • berging_53124258

Verkocht
Bovenwoning96 m22 Slaapkamers1 Badkamers Print

Betreft:

Dit charmant en licht 2/3 kamerappartement van 96 m², gelegen op de derde en vierde etage heeft een Frans balkon aan de voorkant en een zonnig balkon over de gehele breedte van de woning aan de achterkant. Deze royale woning is voorzien van een houten vloer en kenmerkt zich door diverse authenthieke details. Fundering is in 2008 aan beide kanten vernieuwd. De aparte berging is gelegen op de vierde etage.

Omgeving:

Deze woning is gelegen op een super locatie in Amsterdam Oud West aan de rand van de populaire Helmersbuurt, nabij de Overtoom en het Vondelpark. In de buurt zijn gezellige terrasjes, leuke restaurants en cafés. De bruisende Jordaan en de 9-straatjes zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Om de hoek ligt het Bilderdijkpark met het trendy restaurant De Liefde. De Hallen, met een grote diversiteit aan eetgelegenheden en vele winkeltjes liggen op een steenworp afstand van het appartement. Er zijn diverse tramlijnen die u verbinden met alle buurten van Amsterdam (lijn 3, 7, 10, 12, 13, 14 en 17). Met de auto bent u binnen enkele minuten op de Ring A10 via zowel afslag S105 als S106.

Indeling:

Gemeenschappelijke entree op straatniveau, trap naar derde verdieping. Entree, zeer royale woonkamer met toegang tot zowel het balkon aan de achterkant als het Frans balkon aan de voorkant van het appartement. De aparte keuken ligt aan de achterkant van het appartement en is voorzien van een vaatwasser, fornuis met oven en 5 gaspitten en geeft toegang tot het balkon. Er is een toilet met fontein en een aparte ruimte met wasbak en aansluiting voor de wasmachine/droger. Een trap brengt u naar de vide-slaapkamer, welke ook een houten vloer heeft. De neutrale badkamer is voorzien van een bad, douchecabine, wastafel en zwevend toilet.

Berging:

De aparte berging, met raam is gelegen op de vierde etage.

Buitenruimte:

Het achter gelegen balkon, gelegen op het zonnige westen is over de gehele breedte van het appartement. Het Franse balkon aan de voorkant kijkt uit over de Bilderdijkstraat.

Kadastrale gegevens:

Gemeente Amsterdam, sectie Q, nummer 8119, index 4

 

Gebruiksoppervlakten:

Woonoppervlakte: 96,6 m²
Overige inpandige ruimte: 0 m²
Gebouwgebonden buitenruimten: 7,6 m²
Externe bergruimte: 8,5 m²
Inhoud: 325 m³

 

Bouwjaar:

De woning is tussen 1906-1930 gebouwd.

Eigendomssituatie:

Het appartementencomplex staat op voortdurend recht van erfpacht en de jaarlijkse canon voor dit appartement bedraagt € 139,14 per jaar. Een voordeel is dat deze periodieke betaling aftrekbaar is van de inkomstenbelasting. De canon kan voor het eerst worden herzien per 16-12-2026. De Algemene Bepalingen erfpachtvoorwaarden van de gemeente Amsterdam de dato 6-4-1994 zijn van toepassing wat betekent dat deze elke vijf jaar wordt geïndexeerd. De eerst volgende keer is in 2021.

Onderhoud:

De woning verkeert zowel van binnen als van buiten in goede staat van onderhoud en kan desgewenst zo worden betrokken. Het appartement is grotendeels voorzien van isolerende beglazing.

Technisch:

Verwarming en warm water d.m.v. een Vaillant cv-ketel uit 2000.

Vereniging van Eigenaren:

De servicekosten zijn € 136,- per maand. In de servicekosten zijn o.a. opgenomen de opstalverzekering, administratiekosten, elektra trappenhuis, onderhoudskosten en reservering groot onderhoud. De administratie wordt verzorgd door  ….

De VVE heeft een meerjarenonderhoudsplan opgesteld?

Overzicht lasten:

Onroerend zaakbelasting € 233,62 per jaar
Rioolrecht € 150,90 per jaar

Voorbehoud gunning:

Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning eigenaar.

Bezichtiging:

Uitsluitend na telefonische afspraak.

Aanvaarding:

In overleg.

Vraagprijs:

 400.000,– kosten koper

 

 

 

 

 

 

Kaart

Contact Mie Lan Kok Team

Contact

Loading...