ONS TEAM

Graag willen we van de gelegenheid gebruik maken om het enthousiaste team van Mie-Lan Kok Makelaardij voor te stellen. Wij delen allemaal hetzelfde doel en dat is het leveren van professionaliteit en perfecte service. Onze vernieuwende dienstverlening kenmerkt zich door deskundigheid en maatwerk. We kijken er naar uit om op alle mogelijke manieren te helpen en beantwoorden graag alle prangende vragen. We staan graag voor je klaar!

Mie-Lan Kok

Gecertificeerd Makelaar-Taxateur

In 2002 heeft Mie-Lan de kans gegrepen om haar eigen kantoor te starten. Met haar optimistische levenshouding heeft zij een enthousiast en vooruitstrevend kantoor opgezet. Eerlijk, betrouwbaar, professioneel, deskundig en toegankelijk zijn enkele woorden die haar cliënten gebruiken om haar te beschrijven. Zij wordt gewaardeerd om haar doortastendheid en persoonlijke aanpak. Mie-Lan geniet van het gezinsleven met haar man, drie kinderen en hond. Haar favoriete hobby’s zijn hockey, hardlopen en fotograferen.

Nelleke Alblas

Gecertificeerd Makelaar-Taxateur

Nelleke’s sterkste punt is het succesvol onderhouden van goede relaties met onze cliënten. Met behulp van haar sterke communicatieve vaardigheden houdt zij iedereen op de hoogte van elke stap in het proces. Nelleke heeft een vriendelijke, praktische en flexibele aanpak. Naast haar werk vindt Nelleke het belangrijk om tijd door te brengen met haar man en drie kinderen en heeft ze een passie voor zeilen.

Marieke Lammers

Gecertificeerd Makelaar-Taxateur

Met Marieke’s bruisende en spontane persoonlijkheid helpt zij kopers en verkopers hun unieke doelen en dromen te behalen. Ze heeft bewezen een ervaren onderhandelaar te zijn en geniet van de verschillende persoonlijkheden die ze tegenkomt in de makelaardij. Ze zal altijd die extra stap zetten om klanttevredenheid te waarborgen en niets is haar te veel moeite. In haar vrije tijd houdt Marieke ervan om tijd met haar man door te brengen, geniet ze van het trainen in de sportschool en houdt van yoga.

Mireille van Dijk

Makelaar

Mireille kent alle facetten binnen ons bedrijf. Op haar kan ons hele team bouwen! Ze is begonnen als Office Manager en vindt het heerlijk om de dingen zo te organiseren dat alles op rolletjes loopt. Maar nu zoekt ze nieuwe uitdagingen en is ze begonnen met haar studie voor gecertificeerd makelaar. Haar rustige manier en aanpak heeft een positieve invloed op het hele team.  In haar vrije tijd houdt ze ervan om te lezen en gewoon van het leven te genieten met haar man en haar drie jonge kinderen.

 

Els Jansen

Commerciële binnendienst

Els beschikt over waardevolle kennis van het verkoop- en aankoopproces, waardoor ze een goede ondersteunende rol heeft in ons team. Ze werkt nauw samen met de makelaars, waarbij klantgerichtheid voorop staat.
Naast het werk brengt Els graag tijd door met familie en vrienden. In haar vrije tijd beoefent ze yoga, Pilatus en geniet van het buitenleven tijdens wandelingen met haar twee honden.