Beschrijving

Betreft:
Bekijk ook de exclusieve woonvideo van dit appartement! 

Ben je op zoek naar een ruim en licht appartement met een groot balkon en mooi uitzicht? Meld je dan aan voor een bezichtiging bij Langswater 366 in Amsterdam!

Dit ruime en lichte appartement ligt op de elfde verdieping van de 'Langswater', een appartementencomplex omgeven door groen en water, vlakbij uitvalswegen en diverse (buurt)winkels op Tussen Meer/ het Dijkgraafplein / de Osdorper Ban en het winkelcentrum Osdorpplein. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid op het bijbehorende parkeerterrein, maar ook op de openbare weg. 

Het complex is recent vernieuwd en heeft een afgesloten entree. Het complex is voorzien van tweetal liften en een trappenhuis. Tevens is het gehele complex onlangs gerenoveerd waarbij alle kozijnen zijn vervangen voor kunststof kozijnen met HR++ glas, de balkons zijn gerenoveerd en het complex is voorzien van spouwmuur isolatie en dakisolatie!

Het appartement beschikt over een balkon over de hele breedte van de woning, dit is bijna 8 meter!  Vanwege de vele raampartijen en de Zuid-Oost ligging heb je een mooi lichtinval en fraai uitzicht. Zowel ’s morgens als ’s avonds kan je genieten van de zon en de mooie zons op- en ondergangen.

Zowel in de keuken als in de entreehal is er veel bergruimte gecreëerd. Op de begane grond tref je een separate berging van bijna 9 m².

Omgeving:
De woning is gelegen in een rustige straat op loopafstand van het centrum, de scholen, de kinderdagverblijven, de speeltuin, de winkelvoorzieningen en de uitvalswegen. Er is ruim openbaar parkeergelegenheid aan de voorzijde van het complex. 

Indeling:
Gemeenschappelijke entree op straatniveau, trappen/liften naar de elfde verdieping. Entree, gang, woonkamer met toegang tot balkon, keuken, ruime slaapkamer, apart toilet met fontein, nette badkamer met douche en wastafel en bergkast met wasmachine aansluiting en een nieuwe boiler. 

De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur zoals een 4- pitsgaskookplaat, afzuigschouw, oven/magnetron combinatie, afwasmachine, koel-/vries combinatie en voldoende opbergruimte. De badkamer is modern en voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. 

Berging

Onderhoud:
De woning verkeert zowel van binnen als van buiten in goede staat van onderhoud en kan desgewenst zo worden betrokken. De woning is geheel voorzien van isolerende beglazing. 

Technisch:
Verwarming en warm water d.m.v. blokverwarming met individuele warmtemeters op de radiatoren en een splinternieuwe boiler. De woning is voorzien een mechanische ventilatie.

Vereniging van Eigenaren:
Er is sprake van een actieve vereniging van eigenaren.

De servicekosten zijn  €227,61 per maand, dit is inclusief € 55,- voorschot stookkosten. Eigenaar betaalt maandelijks aan de VvE een aflossing van €184,59 voor de energiebespaarlening.  De restschuld in de energiebespaarlening van Langswater 366 is thans t/m januari 2022 (afgerond) ca. EUR 22.000,00. Individueel aflossen is mogelijk. Wel is dan een vergoeding verschuldigd aan ons van EUR 300,00 excl. BTW. De vereniging is deze energiebespaarlening in 2018 aangegaan voor uit te voeren groot onderhoud en die lening heeft een looptijd van 15 jaar.
In de servicekosten zijn o.a. opgenomen de opstalverzekering, administratiekosten, lift, elektra trappenhuis, onderhoudskosten en reservering groot onderhoud. De vereniging wordt professioneel geadministreerd door Newomij. De VvE heeft een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP).

Eigendomssituatie:
Het appartementencomplex staat op het voortdurend recht van erfpacht.  
De eerste herziening van het recht vindt eveneens plaats per 16-05-2038, jaarlijkse canon bedraagt € 56,-.
De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing.
Tevens is de aanvraag gedaan om de erfpacht onder gunstige voorwaarden af te kopen. 

Bijzonderheden:
-	Woonoppervlakte 71,6 m² (NEN2580 gemeten)
-	Kant en klaar appartement, je kan zo verhuizen
-	2 slaapkamers
-	Actieve en gezonde VvE
-	Servicekosten € 412,20 per maand, inclusief € 55,- voorschot stookkosten en 184,59 energiebesparinglening aflossing
-       Eigen berging op de begane grond, direct bij toegangsdeur
-	Nabij uitvalswegen en goede verbinding openbaar vervoer
-	Erfpacht € 56,- per jaar tot en met 15-05-2038
-	Oplevering in overleg

Kenmerken