Beschrijving

Bekijk ook de exclusieve woonvideo van deze ruime woning! 

Ben jij op zoek naar een ruim appartement in een rustige woonomgeving met veel groen? Dan kan dit jouw appartement worden! Ruim driekamerappartement met twee slaapkamers en van meer dan 68 m². Op het balkon kun je de gehele middag genieten van de zon. De woonkamer heeft, net als het balkon een mooi uitzicht op het groen. Door de hele woning ligt een laminaatvloer, muren en plafond zijn allen gestuct. De woning verkeert in een goede staat van onderhoud en is helemaal klaar voor een nieuwe eigenaar! Er is een extra externe berging naast het appartement en op de begane grond is er een eigen fietsenberging. In  jaren zestig is het Plan van Gool, met diverse gebouwen door de architect Van Gool ontworpen. De gebouwen liggen in een parkachtige omgeving en waarbij de appartementen uitkijken op het groen. Bij de vernieuwing van de gebouwen is zoveel mogelijk het  ontwerp met zijn aviobruggen en kleuren in tact gebleven. Daardoor hebben de gebouwen het unieke karakter behouden. Dit complex heeft veel aandacht is voor duurzaamheid, zo zijn er o.a. zonnepanelen op het dak geplaatst, en warmtepompen voor milieuvriendelijk warmte of te wel laagtemperatuur verwarming. 

Omgeving:
Dit appartement is gelegen in het Plan van Gool in de wijk Buikslotermeer in Amsterdam Noord.  Voor je dagelijkse boodschappen en als je wilt winkelen kan dichtbij terecht bij het winkelcentrum Boven ’t Y. Dit winkelcentrum heeft een grote diversiteit aan winkels, 2 supermarkten, maar ook grote winkelketens zoals Action, Lidl, Jumbo, Basic Fit, Kruidvat, Hema, H&M,  Mediamarkt, Decathlon en andere leuke winkeltjes. Voor een hapje, een drankje of vermaak kan je o.a. terecht bij Eye film museum, A’DAM Toren, restaurant Stork, Loetje aan 't IJ, Fred's Kitchen en de Goudfazant.  Op loopafstand zijn diverse busverbindingen en het metrostation Noord-Zuidlijn is om de hoek. Wil je naar het centrum dan ben je in 10 minuten fietsen bij het gratis pontje naar het Centraal Station. Er zijn voldoende betaalde parkeermogelijkheden op de openbare weg. Als je zelf een auto hebt is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree op straatniveau, trap/lift naar 3e verdieping. Externe berging en meterkast. Entree, hal met ruime bergkast en toegang tot toilet met fontein. Lichte woonkamer met twee bergkasten en toegang tot balkon en semi open keuken. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur zoals een 4- pitsgaskookplaat, afzuigschouw, oven, koel-/vries combinatie en voldoende opbergruimte. Gang met toegang tot beide slaapkamer en badkamer. Via beide slaapkamers is het balkon ook bereikbaar. De nette badkamer heeft een inloopdouche, wastafel en een opstelplaats voor de wasmachineaansluiting . 

Onderhoud:
De woning verkeert zowel van binnen als van buiten in goede staat van onderhoud en kan desgewenst zo worden betrokken. De woning is geheel van isolerende beglazing. 

Technisch:
Verwarmingssysteem gebaseerd op lage temperatuur verwarming. Deze is energiebesparend, geeft een beter wooncomfort en een betere luchtkwaliteit.

Vereniging van Eigenaren:
Er is sprake van een actieve vereniging van eigenaren. De servicekosten zijn € 120,80 per maand.  In de servicekosten zijn o.a. opgenomen de opstalverzekering, administratiekosten, elektra trappenhuis, lift, onderhoudskosten en reservering groot onderhoud. De vereniging wordt professioneel geadministreerd door Ymere. De VVE heeft een meerjarenonderhoudsplan opgesteld.

Eigendomssituatie:
Het appartementencomplex staat op het voortdurend recht van erfpacht. De canon is afgekocht tot en met 15 april 2056. Verkoper heeft tijdig de aanvraag gedaan voor het overstappen naar eeuwigdurende erfpacht onder gunstige voorwaarden, daardoor kan de erfpachtcanon nog eeuwigdurend worden afgekocht (€ 1.398 excl. notariskosten) of vast geklikt (€ 87,33 per jaar) worden voor de nieuwe periode.

Bijzonderheden:
-	Woonoppervlakte 68,3 m² (NEN2580 gemeten)
-	Kant en klaar appartement, je kan zo verhuizen
-	 2 slaapkamers
-	Actieve en gezonde VvE
-	Servicekosten €120,58 per maand
-	Nabij uitvalswegen en goede verbinding openbaar vervoer
-	Erfpacht afgekocht tot en met 15 april 2056
-       Verkoper heeft de aanvraag gedaan voor het overstappen naar eeuwigdurende erfpacht
-	Oplevering in overleg

Kenmerken