Ons team

Graag willen we van de gelegenheid gebruik maken om het enthousiaste team van Mie-Lan Kok Makelaardij voor te stellen. Wij delen allemaal hetzelfde doel en dat is het leveren van professionaliteit en perfecte service. Onze vernieuwende dienstverlening kenmerkt zich door deskundigheid en maatwerk. We kijken er naar uit om op alle mogelijke manieren te helpen en beantwoorden graag alle prangende vragen. We staan graag voor je klaar!

Iryna is de nieuwste aanwinst van het team. Ze komt oorspronkelijk uit Oekraïne en is in 2018 voor de liefde naar Nederland verhuisd. Na het afronden van haar Master in Finance werkte ze in Kiev als econoom en als administratief manager. Door haar eerdere werk heeft ze veel ervaring opgedaan op verschillende gebieden, zoals financiën, administratie en efficiëny. Deze ervaring gecombineerd met haar sterke werkethiek maakt haar een zeer ervaren Office Manager voor Mie-Lan Kok Estate Agency. Zij is de spil van ons team, degene die het overzicht houdt en de organisatorische vaardigheden heeft. Iryna houdt van de internationale omgeving die ons bedrijf met zich meebrengt en weet wat er nodig is om een​​uitstekende klantenservice te bieden.

 

In haar vrije tijd is ze vrijwilligster op de Oekraïense school Barvinok in Utrecht waar ze de kinderen de taal, de geschiedenis en de tradities van Oekraïne leert. Samen met haar man trekt ze er op uit om Nederland te ontdekken.