Ons team

Graag willen we van de gelegenheid gebruik maken om het enthousiaste team van Mie-Lan Kok Makelaardij voor te stellen. Wij delen allemaal hetzelfde doel en dat is het leveren van professionaliteit en perfecte service. Onze vernieuwende dienstverlening kenmerkt zich door deskundigheid en maatwerk. We kijken er naar uit om op alle mogelijke manieren te helpen en beantwoorden graag alle prangende vragen. We staan graag voor je klaar!

Karen ten Bookum

Karen ten Bookum

Office manager

Oorspronkelijk is Karen afkomstig uit Zuid-Afrika. Zij is het middelpunt van ons team, degene die het overzicht houdt en nooit klaagt. Haar sterke werkethiek en haar positieve benadering naar onze klanten maken haar een rolmodel. Met haar ervaring op het administratieve vlak is zij de drijvende kracht van het bedrijf. Ze zet haar tanden in allerlei uitdagingen en stopt niet voordat het is opgelost.  Daarnaast is zij ook onze wizzkid en lost al onze IT-problemen op.

Naast haar werk brengt Karen haar vrije tijd door met haar man en zoon en binge-watching series. Ze heeft een passie voor koken en bakken en brengt graag zelfgemaakte lekkernijen naar kantoor.