Ons team

Graag willen we van de gelegenheid gebruik maken om het enthousiaste team van Mie-Lan Kok Makelaardij voor te stellen. Wij delen allemaal hetzelfde doel en dat is het leveren van professionaliteit en perfecte service. Onze vernieuwende dienstverlening kenmerkt zich door deskundigheid en maatwerk. We kijken er naar uit om op alle mogelijke manieren te helpen en beantwoorden graag alle prangende vragen. We staan graag voor je klaar!

Els Jansen

Els Jansen

Medewerker administratie

Els heeft ruime ervaring in de makelaardij en ondersteunt met haar gedetailleerde kennis de makelaars. Ze is altijd rustig, georganiseerd en zit bovenop de in- en verkoopprocessen. Ze geniet van haar rol en de variatie die elke dag met zich meebrengt en zet zich altijd in om ervoor te zorgen dat aan alle verwachtingen van onze klanten wordt voldaan en dat deze worden overtroffen.

Ze is modieus en houdt van winkelen voor nieuwe kleding. Waar mogelijk vind je haar in het bos of in het park om haar twee honden uit te laten In haar vrije tijd is Els ook hondentrimster.