Ons team

Graag willen we van de gelegenheid gebruik maken om het enthousiaste team van Mie-Lan Kok Makelaardij voor te stellen. Wij delen allemaal hetzelfde doel en dat is het leveren van professionaliteit en perfecte service. Onze vernieuwende dienstverlening kenmerkt zich door deskundigheid en maatwerk. We kijken er naar uit om op alle mogelijke manieren te helpen en beantwoorden graag alle prangende vragen. We staan graag voor je klaar!

Els Jansen

Els Jansen

Gecertificeerd makelaar

In 2002 heeft Mie-Lan de kans gegrepen om haar eigen kantoor te starten. Met haar optimistische levenshouding heeft zij een enthousiast en vooruitstrevend kantoor opgezet. Eerlijk, betrouwbaar, professioneel, deskundig en toegankelijk zijn enkele woorden die haar cliënten gebruiken om haar te beschrijven. Zij wordt gewaardeerd om haar doortastendheid en persoonlijke aanpak. Ze vindt dat ze een fantastisch team heeft met mensen die de markt en de expat gemeenschap goed kennen. Ze zijn stuk voor stuk experts op hun gebied en prettig om mee samen te werken.

Mie-Lan geniet van het gezinsleven met haar man, drie kinderen en hond. Haar favoriete hobby’s zijn schilderen, fotograferen, reizen en bootcamp.  


Aanbod van Els Jansen