Ons team

Graag willen we van de gelegenheid gebruik maken om het enthousiaste team van Mie-Lan Kok Makelaardij voor te stellen. Wij delen allemaal hetzelfde doel en dat is het leveren van professionaliteit en perfecte service. Onze vernieuwende dienstverlening kenmerkt zich door deskundigheid en maatwerk. We kijken er naar uit om op alle mogelijke manieren te helpen en beantwoorden graag alle prangende vragen. We staan graag voor je klaar!

Mie-Lan Kok

Mie-Lan Kok

Gecertificeerd makelaar

In 2002 heeft Mie-Lan de kans gegrepen om haar eigen kantoor te starten. Met haar optimistische levenshouding heeft zij een enthousiast en vooruitstrevend kantoor opgezet. Eerlijk, professioneel, deskundig en toegankelijk zijn enkele woorden die haar cliënten gebruiken om haar te beschrijven. Zij wordt gewaardeerd om haar doortastendheid en persoonlijke aanpak. Ze is dankbaar dat onroerend goed haar de kans geeft om levens op een positieve manier te beïnvloeden en de glimlach op de gezichten van mensen te zien wanneer ze hun droomhuis vinden. Ze vindt dat ze een fantastisch team heeft met mensen die de markt en de expat gemeenschap goed kennen.

Mie-Lan geniet van het gezinsleven met haar man, drie kinderen en hond Luna. Haar favoriete hobby’s zijn schilderen, fotograferen, reizen en bootcamp.  Aanbod van Mie-Lan Kok