Mie-Lan Kok Estate Agency

Vervroegd pensioen

Na 20 jaar vol passie expats geholpen te hebben met de aankoop of verkoop van hun woning breekt er een nieuwe tijd voor mij aan. Vanaf heden kan ik helaas geen nieuwe opdrachten meer aannemen omdat ik met vervroegd pensioen ga. Ik hoop te gaan genieten van het leven en mijn vrije tijd te gaan besteden aan mijn passie kunstschilderen, tuinieren en reizen. Wil je graag doorverwezen worden naar één van mijn bekwame collega's laat het mij dan weten, dan breng ik je graag in contact met hun. Heel erg bedankt voor je interesse in mijn bedrijf!

Testimonials

Onze klanten zijn een bron van inspiratie. Lees al onze testimonials

Onze diensten

Vanuit ons kantoor zijn wij onder andere actief in de regio’s van Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Hoofddorp en Utrecht.

Inmiddels hebben wij goede relaties opgebouwd met diverse notarissen in deze regio’s die je kunnen bijstaan in de juridische afwikkeling van het proces. Professionaliteit staat hoog in ons vaandel en daarom hebben wij alleen gecertificeerde en geregistreerde makelaars. Wij verplaatsen ons in de behoeften en voorkeuren van onze klanten en spelen daar professioneel op in.

Bekijk ons aanbod Maak een afspraak

Blog

Wij informeren je graag over de laatste relevante nieuwtjes.

Ontmoet het team die het voor jou regelt

We kijken er naar uit om op alle mogelijke manieren te helpen en beantwoorden graag alle prangende vragen.

Lees meer over ons team

Het nieuwste aanbod in jouw mailbox?

Registreer u nu op Mie-Lan Kok Estate Agency en reageer op ons huidige aanbod. We houden u per e-mail op de hoogte van nieuwe beschikbare woningen die voldoen aan uw woonwensen.

Ik wil mij graag inschrijven