ONS TEAM

We willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om je voor te stellen aan ons team bij Mie-Lan Kok Makelaardij. We zien er naar uit je in de toekomst te assisteren bij de aan- of verkoop van je woning. We staan graag voor je klaar!

Mie-Lan Kok

Makelaar MieLan Kok 16

Gecertificeerd Makelaar-Taxateur

In 2002 heeft Mie-Lan de kans gegrepen om haar eigen kantoor te starten. Met haar optimistische levenshouding heeft zij een enthousiast en vooruitstrevend kantoor opgezet. Eerlijk, betrouwbaar, professioneel, deskundig en toegankelijk zijn enkele woorden die haar cliënten gebruiken om haar te beschrijven. Zij wordt gewaardeerd om haar doortastendheid en persoonlijke aanpak. Mie-Lan geniet van het gezinsleven met haar man, drie kinderen en hond. Haar favoriete hobby’s zijn hockey, hardlopen en fotograferen.

Nelleke Alblas

Makelaar MieLan Kok 15

Gecertificeerd Makelaar-Taxateur

Nelleke’s sterkste punt is het succesvol onderhouden van goede relaties met onze cliënten. Met behulp van haar sterke communicatieve vaardigheden houdt zij iedereen op de hoogte van elke stap in het proces. Nelleke heeft een vriendelijke, praktische en flexibele aanpak. Naast haar werk vindt Nelleke het belangrijk om tijd door te brengen met haar man en drie kinderen en heeft ze een passie voor zeilen.

Mireille van Dijk

Makelaar MieLan Kok 19

Office Manager

In haar rol als Office Manager, vindt Mireille het heerlijk om de dingen zo te organiseren dat alles op rolletjes loopt. Haar rustige manier en aanpak heeft een positieve invloed op het hele team. Mireille kent alle aspecten van de makelaardij. Ze geniet van het gezinsleven met haar man en drie jonge kinderen. In haar vrije tijd houdt ze van lezen, crossfit en simpelweg genieten van het leven.

Bianca van Bakel

Makelaar MieLan Kok 20

Secretaresse 

Bianca is een echte aanpakker, met een altijd positieve uitstraling. Bianca helpt met de dagelijkse werkzaamheden omtrent de bezichtigingen en de administatieve werkzaamheden. Haar missie is om de perfecte woning voor onze klanten te vinden. Haar vrije tijd brengt ze graag door met haar man, jonge zoon en vrienden en familie, bij voorkeur op het strand!