EVENEMENTEN

Regelmatig vind je hier evenementen die nuttig zijn bij het kopen van je huis. Houdt deze pagina in de gaten voor de nieuwste evenementen!

Expat Housing Seminar : Amsterdam

Restaurant Nine: Arnold Schönberglaan 9, 1082 MJ Amsterdam 18:30 18 april, 2017
DSC_1378

We nodigen je van harte uit voor ons gratis Expat Housing Seminar in Amsterdam op dinsdag 18 april, 2017. Deze avond is speciaal voor expats die van plan zijn om in Nederland een woning te kopen. Tijdens deze avond wordt de hele gang van zaken omtrent het kopen van een huis in het Engels besproken. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt e.a. uitgelegd. Aan het einde kan men vragen stellen. De sprekers zijn allemaal gespecialiseerd in het werken met expats.  Bekijk de video om een indruk te krijgen van het seminar.  De toegang is gratis maar men dient zich wel van te voren op te geven via deze website.

Registreer

Expat Housing Seminar: Amsterdam

Restaurant Nine: Arnold Schönberglaan 9, 1082 MJ Amsterdam 18:30 30 mei, 2017
Expat Estate Agent-2

We nodigen je van harte uit voor ons gratis Expat Housing Seminar in Amsterdam op dinsdag 30 mei, 2017. Deze ochtend  is speciaal voor expat moeders die van plan zijn om in Nederland een woning te kopen. Tijdens deze ochtend wordt de hele gang van zaken omtrent het kopen van een huis in het Engels besproken. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt e.a. uitgelegd. Aan het einde kan men vragen stellen. De sprekers zijn allemaal gespecialiseerd in het werken met expats.  Bekijk de video om een indruk te krijgen van het seminar.  De toegang is gratis maar men dient zich wel van te voren op te geven via deze website.

Registreer

I Am Expat Beurs: Amsterdam 2018

Westergasfabriek: Haarlemmerweg 8E, Amsterdam 10:00
I was present at the Expat Housing Seminar

Kom een kijkje nemen bij ons op de “I Am Expat” Beurs in de Westergasfabriek in Amsterdam.  Entree is gratis door middel van registratie via deze link.

Registreer