EVENEMENTEN

Regelmatig vind je hier evenementen die nuttig zijn bij het kopen van je huis. Houdt deze pagina in de gaten voor de nieuwste evenementen!

Expat Housing Seminar : Haarlem

Stempels, Klokhuisplein 9, 2011 HK Haarlem 18:30 28 november, 2017
Expat Housing Seminar - Mie-Lan Kok Expat Makelaar 1

Wij willen u graag op de hoogte stellen van ons komende Expat Housing Seminar op 28 November 2017. Vier sprekers, allen deskundig op hun eigen vakgebied, zullen informatie geven en adviseren hoe u het beste een woning kunt kopen. U leert alles wat u moet weten over de juridische, financiële, fiscale en praktische zaken van het kopen van een huis in Nederland. U krijgt de gelegenheid om uw vragen aan de makelaar, de hypotheekadviseur, de notaris en de belastingadviseur aan het einde van het seminar voor te leggen. Alle sprekers zijn gespecialiseerd in het werken voor expats. De toegang is gratis, maar we hebben beperkte plaatsen beschikbaar. We adviseren u een plaats te reserveren door u te registreren op de website. Om een impressie van het evenement te krijgen, kijk eens naar de korte video  op ons You Tube-Kanaal. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om ons te bellen. Wij helpen u graag!

Registreer

Expat Housing Seminar : Amsterdam

Locatie nog nader te bepalen 18:30 16 januari, 2018
Expat Housing Seminar - Mie-Lan Kok Expat Makelaar 2

Wij willen u graag op de hoogte stellen van ons komende Expat Housing Seminar in Amsterdam op 16 januari 2018. Vier sprekers, allen deskundig op hun eigen vakgebied, zullen informatie geven en adviseren hoe u het beste een woning kunt kopen. U leert alles wat u moet weten over de juridische, financiële, fiscale en praktische zaken van het kopen van een huis in Nederland. U krijgt de gelegenheid om uw vragen aan de makelaar, de hypotheekadviseur, de notaris en de belastingadviseur aan het einde van het seminar voor te leggen. Alle sprekers zijn gespecialiseerd in het werken voor expats. De toegang is gratis, maar we hebben beperkte plaatsen beschikbaar. We adviseren u een plaats te reserveren door u te registreren op de website. Om een impressie van het evenement te krijgen, kijk eens naar de korte video  op ons You Tube-Kanaal. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om ons te bellen. Wij helpen u graag!

Registreer

Expat Housing Seminar : Amsterdam

Locatie nog nader te bepalen 18:30 20 februari, 2018
foto seminar 1

Wij willen u graag op de hoogte stellen van ons komende Expat Housing Seminar in Amsterdam op 20 februari 2018. Vier sprekers, allen deskundig op hun eigen vakgebied, zullen informatie geven en adviseren hoe u het beste een woning kunt kopen. U leert alles wat u moet weten over de juridische, financiële, fiscale en praktische zaken van het kopen van een huis in Nederland. U krijgt de gelegenheid om uw vragen aan de makelaar, de hypotheekadviseur, de notaris en de belastingadviseur aan het einde van het seminar voor te leggen. Alle sprekers zijn gespecialiseerd in het werken voor expats. De toegang is gratis, maar we hebben beperkte plaatsen beschikbaar. We adviseren u een plaats te reserveren door u te registreren op de website. Om een impressie van het evenement te krijgen, kijk eens naar de korte video  op ons You Tube-Kanaal. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om ons te bellen. Wij helpen u graag!

Registreer

Expat Housing Seminar : Amsterdam

Locatie nog nader te bepalen 18:30 20 maart, 2018
EHS

Wij willen u graag op de hoogte stellen van ons komende Expat Housing Seminar in Amsterdam op 20 maart 2018. Vier sprekers, allen deskundig op hun eigen vakgebied, zullen informatie geven en adviseren hoe u het beste een woning kunt kopen. U leert alles wat u moet weten over de juridische, financiële, fiscale en praktische zaken van het kopen van een huis in Nederland. U krijgt de gelegenheid om uw vragen aan de makelaar, de hypotheekadviseur, de notaris en de belastingadviseur aan het einde van het seminar voor te leggen. Alle sprekers zijn gespecialiseerd in het werken voor expats. De toegang is gratis, maar we hebben beperkte plaatsen beschikbaar. We adviseren u een plaats te reserveren door u te registreren op de website. Om een impressie van het evenement te krijgen, kijk eens naar de korte video  op ons You Tube-Kanaal. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om ons te bellen. Wij helpen u graag!

Registreer

I Am Expat Beurs: Amsterdam 2018

Westergasfabriek: Haarlemmerweg 8E, Amsterdam 10:00 7 april, 2018
I was present at the Expat Housing Seminar

Kom een kijkje nemen bij ons op de “I Am Expat” Beurs in de Westergasfabriek in Amsterdam.  Entree is gratis door middel van registratie via deze link.

Registreer

Expat Housing Seminar : Amsterdam

Locatie nog nader te bepalen 18:30 15 mei, 2018
foto seminar 2

Wij willen u graag op de hoogte stellen van ons komende Expat Housing Seminar in Amsterdam op 15 mei 2018. Vier sprekers, allen deskundig op hun eigen vakgebied, zullen informatie geven en adviseren hoe u het beste een woning kunt kopen. U leert alles wat u moet weten over de juridische, financiële, fiscale en praktische zaken van het kopen van een huis in Nederland. U krijgt de gelegenheid om uw vragen aan de makelaar, de hypotheekadviseur, de notaris en de belastingadviseur aan het einde van het seminar voor te leggen. Alle sprekers zijn gespecialiseerd in het werken voor expats. De toegang is gratis, maar we hebben beperkte plaatsen beschikbaar. We adviseren u een plaats te reserveren door u te registreren op de website. Om een impressie van het evenement te krijgen, kijk eens naar de korte video  op ons You Tube-Kanaal. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om ons te bellen. Wij helpen u graag!

Registreer